bredbånd

Video on demand – Det endelige dødsstød til blockbuster, som vi kender det

Jeg husker som barn, da man skulle ud i bilen og køre ned for at leje en film. Der var ikke noget, der hed bredbånd og internet. Det var der på mange måder noget magisk over. Det blev til en udflugt, og i butikken kunne man få et overblik over, hvilke film, der var nyest og mest populære.

Men blockbuster, som vi kender det, er et overstået kapitel. Med de mange nye Video on demand-løsninger bl.a. til bredbånd er det ikke nødvendigt at løfte sig fra sofaen for at leje film.

Med det abonnement, jeg har sammen med mit bredbånd, fungerer det sådan, at man betaler et lille beløb pr film, man gerne vil se. Man lejer den altså præcis ligesom man gjorde, dengang man slæbte hele familien med ned i Blockbuster. Forskellen er bare, at man gør det direkte på fjernsynet, slipper for at betale med det samme. Derudover er der et helt ekstremt stort udvalg af film. Og det er altså fantastisk.

Som du sikkert ved, findes der også en hel del andre løsninger, hvor man betaler en abonnementspris hver måned for at have fri adgang til film og serier. For nogen er det en bedre løsning, fordi de bruger det rigtig meget. Men for os er det rigtig smart video on demand til vores bredbånds tv, fordi vi bare kan leje en film en gang imellem – ligesom man gjorde det den gang, hvor Blockbuster var den eneste løsning.

Tjek funktioner og priserud her.

Leave a Reply